miercuri, 23 decembrie 2009

Geoana daca nu e fudul ...





...parca nu e prostanac destul. Recunosc, absenta lui Geoana de astazi de la votul de investitura acordat guvernului Boc IV ( oare vrea sa ajunga din urma la numar de episoade seria SAW ? ) mi-a lasat un gust amar. Omul acesta, pe care recunosc, l-am votat, nu numai ca nu stie sa piarda, dar este si necioplit. In calitatea sa de sef al Senatului, deci al doilea om in stat in ordine ierarhica, presedintele PSD si chiar,pentru cateva ore, presedinte al Romaniei, in cea mai nebuna noapte politica post decembrista, Geoana avea ocazia, ultima dupa parerea mea, de a-si spala imaginea terfelita dupa 7 Decembrie. Participarea la acest eveniment ar fi insemnat in primul rand o proba de demnitate, un exercitiu democratic si, daca vreti, un act de curaj. Sa iti iei jucariile si sa pleci, invocand la nesfarsit fraudarea, nedovedita, a alegerilor nu numai ca te pune la colt pe coji de nuca din punct de vedere politic, ci chiar te scoate cu un generos sut in posterior, pe usa din spate a istoriei.
Geoana ne arata in ultimele doua saptamani cum se face in genunchi trecerea de la agonie la extaz, putand fi de acum incolo, fara indoiala, obiect de studiu la capitolul " Asa nu " in manualele de politica.
Din punctul meu de vedere, zilele lui Mircea la presedintia PSD sunt numarate, iar dupa colt pandesc sacalii, cu coltii deja ascutiti: Marean, Miron, Victor sau de ce nu?, Adrian.
Geoana, tine minte : viitorul suna prost(anac)!!!

Niciun comentariu: