joi, 14 ianuarie 2010

Ratacit in Panama? Poti sa stai in poala mea

Salutare, natiune !!!
Ma numesc Andrei Gheorghe si sunt fumator. De iarba. M-am trezit dimineata cu taraitul telefonului in ureche. Cine ma deranjeaza pe mine, midnight killerul, cu noaptea-n cap? O duduie cu voce jucausa se recomanda ca fiind secretara domnului Sebastian Vladescu, Ministru de Finante. O reped scurt :" Esti veriga slaba, lasa-ma dreacu in pace" si ii inchid telefonul in nas. Ce o mai fi vrand si vaca asta de la mine? Cand eram gata sa atipesc aud iar telefonul. Tot vaca. Simt ca turbez. Nu m-a enervat Ramona Gabor in Panama cat ma seaca asta. "Ce vrei, fata? ". "Stiti, domnul ministru...ar dori..sa ii fiti consilier...pe relatia cu presa...daca nu va deranjeaza..bani buni...loc caldut". Zdrang!!! Iar ii inchid. E clar, fumasem prea mult. Aveam halucinatii. Relatia cu presa zice ea. Pai, mah, in tara asta, presa sunt EU!!! O proasta, e clar, habar nu are ce e cu ea.De fapt sigur la telefon era cineva de la Kanal D care ma anunta ca am fost dat afara. Ciudat, de la ultimul loc de munca fusesem dat afara prin SMS. Dar SMS-ul costa in ziua de azi. M-am hotarat totusi sa ma duc. Ori eram eu fumat si o gura de aer rece mi-ar face bine, ori tipul ala, Vladescu, luase ceva tare cu o seara inainte de ma chemase pe mine sa fiu consilier.
Ajung la fata locului, ce sa vezi, cu cine crezi ca ma intalnesc la usa lu' domn ministru? Cu Danut! Cum care Danut? Danut SRL. Dan Bittman, mah, hai ca il stii, canta el aia cu banii care vorbesc, cu unii care te ridica sau te lovesc nu mai tin minte. Deh, rockerisme de astea. Mureau femeile dupa el acu' cativa ani. Omul e mai asezat acum, mai la locul lui, s-a tuns, e grizonat. Genul lu' Clooney. Al dreacu playboy, nu mi-a placut niciodata, prea are succes la gagici. In fine, intru in vorba cu el. Din una in alta aflu ca i s-a propus post bun, de consilier in relatia cu populatia. Vladescu asta are un ochi la oameni ceva deosebit.
Fireste nu a fost nevoie de un interviu, de un concurs ceva pentru postul asta. Pai la cate concursuri am prezentat eu si pe la cate posturi am trecut, asta e o nimica toata.
La plecare l-am invitat pe amaru' asta de Danut la o bere. El ca nu, ca cica tine la silueta. Metrosexualu' dreacu.Pariez ca se si epileaza pe picioare. In fine, iesim noi pe usa ministerului, cand ce sa vezi, dintr-un mertzan de ala de neam prost, negru, tocmai cobora Adi Minune. Cu telefonul la ureche, piticul zbiera cat il tineau plamanii : " Da, domn ministru, se poate, sa moara mama daca nu ii pun pe toti la punct. Cum ziceati ca se cheama aia, aia de o sa fiu io? Consilier pe probleme de imagine? Gata, faraoane, batem palma. Hai ca am ajuns, ne vedem sus, ciaoles"

3 comentarii:

Ionel spunea...

Tare! :))

Anonim spunea...

As I said before, you are a genius

neinteresant.ro spunea...

Ai reusit sa obtii confirmarea ca Bittman nu se epileaza pe picioare? :)