vineri, 30 aprilie 2010

Who the fuck is Dan Puric ?

Sunt deja pregatit sa infrunt acuzatiile ca as fi ignorant. De fapt, nu am cum sa le infrunt decat recunoscand franc: da, domne, sunt ignorant, dar sa mor daca stiu cine e acest Dan Puric.
Evident, o simpla cautare pe "goagal" ar rezolva intrucatva problema. Dar nu asta e scopul. Si nu asta e ideea. De fapt, nu exista nicio idee.
Prima oara mi-a atras atentia numele acesta cand l-am auzit pe Gigi Becali vorbindu-l de bine. Acum, cand te vorbeste Gigi de bine, in orice context, daca nu iti injura familia si nu te trimite la origini, inseamna ca esti cineva. Becali il descria ca pe "un mare roman". Ulterior am aflat ca si Vadim e "un mare roman" si apoi, cand am inteles ca si Banel Nicolita intra in aceeasi categorie am realizat ca pot emigra linistit.
Apoi am tot auzit despre Dan Puric. Cum ca ar fi, cum ca ar face, parca pantomima, parca filosofie, parca nationalism. Parca prea multe intr-un singur om, fie el si " un mare roman". Am auzit si lucruri mai putin bune, unii il acuzau ca ar fi un impostor, dar nu ii cred. Am asa un feeling ca nu e adevarat. Cred ca sunt niste frustrati care in cautare de publicitate arunca cu laturi intr-un "mare roman". Ca aia de il injura pe Banel in Ghencea. Ptiu!
Intre noi fie vorba, nici nu o sa il "google-esc" pe nea' Dan. Mi-e indiferent cu ce se ocupa. Cand auzi atata lume vorbind de bine despre cineva, nu mai are rost sa cauti. E clar ca e o exagerare. E din categoria aceea oarecum selecta a oamenilor despre care nu poti vorbi de rau, ca iti sar toti interesantii in cap. Aceeasi interesanti care merg saptamanal la teatru ca sa fie vazuti, iti spun in gura mare ca au abonament la opera, doar-doar i-o auzi cineva si pentru care Kant nu mai are nicio taina. Kant, Kent, Cunt, nu mai are importanta.
Suntem o natie in cautare avida de modele. Daca Dan Puric e un model, atunci sa fie. I just don't give a damn.

3 comentarii:

Anonim spunea...

http://ro.wikipedia.org/wiki/Dan_Puric

Tudor Popa spunea...

era vorba de idee, evident ca pot gasi pe net orice, dar e vba de idee. atat

Unknown spunea...

simpatic. prima persoana care nu are o parere buna despre dan puric . Afla ca suntem 2. E subiect tabu pentru ca in discursuri o arde cu religia si filosofia in acelasi timp cu facutul banilor. Un fel de pseudo stiinta pentru creduli.