luni, 3 mai 2010

Petroholdingul (pamflet)

Motto: "Nu e petrol la Kabul, cati bani este la mogul" (zicere populara)

Motto 2: „Intr-o ierarhie, fiecare salariat tinde sa urce pana la nivelul sau de incompetenta.“ (Principiul lui Peter)

Trustul de presa Adevarul Holding isi va anunta in zilele urmatoare schimbarea denumirii in "Petro Holding" si nu datorita petrodolarilor pompati de Patriciu ci pentru ca mai nou apar tot felul de Peter sau Petre prin preajma.
Deja director general si de publicitate, Peter Imre a cedat functia de director marketing lui PETER Frank, un american pripasit pe plaiuri mioritice.
PETRE Roman va fi numit "fin sef" sau "sef fin" ( de la expresia post revolutionara "she fin baiat e Petrica asta", in dulshele grai moldovenesc ). De aseamnea PETRE Roman poate fi, prin cumul de functii, ca tot se poarta, sef la PR ( dupa initialele numelui).
Sediul firmei se va muta pe strada Bogdan PETRiceicu Hasdeu, asta pentru ca strada Dr. PETRu Groza nu mai exista.
Sigla noului trust va fi reprezentat de un stilou, obiect folosit in general la scris, inventat acum ceva vreme de romanul PETRache Poenaru.
La departamentul cultura-viata spirituala va fi cooptat Teo PETER Jr., membru activ al trupei "Altar", fiul regretatului Teo PETER.
Redactor Sef la Adevarul va fi promovat PETRE Barbu, desi Cartianu fusese de acord, pentru inca 2000 de euro la salariu sa isi schimbe numele fie in PETRONE Cartianu fie chiar in Grigore PETREANU. Cererile au fost respinse.
La petrecerea de lansare a noului holding va fi invitat de onoare actorul american PETER Falk, interpretul indragitului Colombo, detectivul. In acest caz se spune ca initial Patriciu s-a opus, lui neplacandu-i in mod deosebit detectivii,politistii, procurorii. Desi se cunoaste faptul ca Peter Falk sufera de ceva vreme de o boala mintala, s-a considerat ca nu e niciun impediment, in sensul ca oricum nu ar mai fi nicio diferenta, la ce se intampla acum in trust. Ba din contra, ar intra foarte bine in cadru.
De 1 iunie, Ziua Internationala a Copilului, toti angajatii holdingului, impreuna cu odraslele lor, sau nu, vor viziona la mall filmul " Aventurile lui PETER Pan ".
Urmand exemplul celorlalti moguli, care isi supun redactorii la teste de cultura generala, Patriciu va proceda la fel la Adevarul. Primul test va fi, la alegere, din "Viata si opera lui PETRE Ispirescu" sau din " Florentin Petre - mic tratat de fotbal pitic".
Pe final, o stire-bomba: pentru a pune capat speculatiilor lansate prin presa cum ca nu s-ar incadra in profilul companiei pe care o patroneaza, Dinu Patriciu va anunta intr-o confernta de presa pe, surpriza!, B1TV, ca de maine isi va schimba numele in Dinu Petriciu.

3 comentarii:

Petronela spunea...

Fiecare ora exacta va fi semnalata cu o melodie- PETER ANDRE sau Gica PETREscu dupa caz...

Iar pentru orice intrebari sau nelamuriri angajatii vor fi redirectionati catre http://www.peteranswers.com/

To be continued :)

Cristina spunea...

:))
nu ti-e frica de mana cea dreapta a petrilor? :D

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.
Mulţumesc,
Cu stimă Vlad!