miercuri, 14 septembrie 2011

Ma pis pe furis

Ador vara. Vara e anotimpul cand natura este scaldata in razele prietenoase ale soarelui, cand nisipul plajelor iti mangaie tandru pielea, cand vantul se joaca prin parul tau, cand indragostitii se pierd mana in mana pe aleile parcurilor, cand bei bere ca porcu' si iti vine sa te pisi. Asta e vara.

Ador berea. Berea e licoarea pe care o sorbi in zilele... bla bla, stiti si voi ce e berea.

Deci: vara,...bere...vara...bere...pipi. Ce faci cand dupa 'nspe sticle te taie deodata? Cand simti ca iti crapa vezica in tine, ochii iti ies cat cepele din orbite, privirea ti se incetoseaza, fata se schimonoseste si colegii de pahar iti soptesc tandru la ureche: "pisa-te ca vine trenu'"? Simplu: te duci la wc. Mai precis te tarai spre wc. Drumul pana la "taramul fagaduintei" ti se pare al dracului de lung. De obicei cu atat mai lung cu cat esti mai plin.

In cele mai multe cazuri la wc e coada. Avantajul baietilor e ca la ei la wc coada e semnificativ mai mica decat la femei. Pana la 30 de ani nu am aflat motivul. Probabil pentru ca baietii sunt obisnuiti sa termine mai repede iar femeile sa creada ca inca nu s-a terminat si asteapta sa mai urmeze. Un alt avantaj la baieti e ca odata stand la coada invata si step. Fred Astaire, saracul, cred ca locuia intr-o casa cu un singur wc si vreo 30 de locatari.

Ajungi finalmente la buda. De obicei te opresti la chestia aia tip chiuveta numita pisoar, te deschei la curea daca mai ai timp, daca nu tragi rapid fermoarul, scoti trompa la aer, inchizi ochii, lasi capul un pic pe spate, gemi usor, orgasmic si ii dai drumul....cand deodata...

Cand deodata...ce sa vezi? Nu era tac'su, bah, era chiar unul care se holba efectiv la mine in timp ce... In timp ce eu si in timp ce el... Si nu se holba la mine, ci la ea. Ma uit la el, el nimic, cu ochii "lipiti" pe treaba. Si cu un zambet sugubat in coltul gurii. Ma uit iar la el...Nimic. Imi dreg usor glasul, tipul se uita cu coada ochiului la mine pret de 2 secunde si iar, hop, la instrument. Ma panicasem. Incercam sa gasesc o iesire si faceam in minte calcule care mai de care mai ingenioase. Daca m-as fi intors 15 grade mai la dreapta, riscam sa il stropesc pe colegul de langa mine. Si ce imi garanta ca respectivul nu era un pervers mai mare ca primul? Daca as fi coborat catargul cativa centimetri mai jos, mi-as fi udat pantofii, iar cativa centimetri mai sus ar fi insemnat sa imi ud camasa. Nu va mai explic acum traiectoria jetului, cu ricoseu, cu tot tacamul. Calculasem la milimetru. Nu mai era nimic de facut

Zic: "Ai vazut ceva?". Zice: "Nu ! " si incepe sa rada cu subinteles. Lovitura clara sub centura. Chiar acolo unde se holba, chiar acolo lovise bestia. Bine, ca si pe mine ma mancase sa-l intreb. ma crispasem de tot. Jetul ce rivaliza la inceput cu Amazonul se transformase intr-o picureala de aia ca de pe strasina casei dupa o ploaie rece de vara.

Tipul termina treaba, se incheie tacticos la slit, se mai uita o data sagalnic spre mine si dadu din mana a lehamite. Credeam in sinea mea ca am scapat. Ei bine, nici pe departe. Monstrul se aseza exact la chiuveta din spatele meu si incepu un proces migalos de aranjare. Il vedeam clar in oglinda. Se spala pe maini, isi dadu cu mana uda prin par intr-o incercare nereusita de a-si face freza, se mai spala o data pe maini, pesemne avea parul murdar, si se aseza linistit in fata uscatorului de maini. Brusc, am executat o rotire spre stanga sa ies din campul lui vizual, cand am simtit ca imi vibreaza ceva in pantaloni. Primisem un sms. Scot telefonul cu mana dreapta,il tin in jos si ma uit sa vad cine ce voia, cand il aud pe tip: " Bine bah, dupa ce ca nu ti-o vezi, acuma ti-o si pozezi". Picureala se opri gatuita de emotie. Era prea mult pentru mine.

Dupa aproximativ 5 minute si 22 de secunde ieseam infrant afara din toaleta. Paseam asa, leganat, tip fetele de la Capalna. Am trecut pe langa masa tovarasilor mei,bolborosind cateva cuvinte de neinteles si m-am indreptat cu capul plecat spre casa.

De atunci nu am mai folosit niciodata pisoarul, nu am mai baut mai mult de 3 beri una dupa alta si am inceput sa urasc vara...Vara, anotimpul acela cand....

7 comentarii:

Anonim spunea...

:)))))))))))))))

Anonim spunea...

super tare ...faza cu care cred ca ne intalnim cu totii...macar odata in viata :)))))

Tudor Popa spunea...

Da, din pacate sau din fericire :))

zoltan spunea...

imi place cum scri.
Felicitarile mele!

capsule cafea ieftine spunea...

Buna,

As fi incantat daca ati acepta un schimb de linkuri prin care eu v-as posta cate un link pe:

http://gazorica.wordpress.com/
http://vineri.info/
http://reactiipozitive.wordpress.com/

In schimb v-as ruga sa imi postati un singur link pe site-ul dvs sau eventual sa scriu un scurt articol in care sa inserez un link.

Multumesc!

Alex
alex.marcu@hotmail.com

Anonim spunea...

stii.. dupa trei beri , ar trebui sa li se ofere insetatilor, istorisirea ta, drept bonus !!! intr-o prezentare grafica adecvata,evident, cu rolul de-a fi longeviva in memorie !!!

Tudor Popa spunea...

Ok, Alex :)