vineri, 25 noiembrie 2011

NFTTL (the Unfucked)

Femeile se impart in doua mari categorii. De fapt in trei si daca ma gandeesc mai bine in vreo patru, cinci, zece.. La naiba, femeile se impart in mii de categorii, de fapt in cate categorii vor ele.
Din punct de vedere al activitatii sexuale desfasurate, totusi, categoriile nu sunt chiar atat de multe. Cercetatorii britanici nu s-au incumetat inca sa faca un studiu pe aceasta tema, asa incat imi voi asuma eu riscul.
Din punct de vedere al frecventei desfasurarii actului sexual, femeile pot fi (in ordine descrescatoare) impartite in : mult prea ftte (invidioasele le numesc "sparte", "curve", etc, noi o sa le numim doar "norocoase" - "the Luckies")sunt cele care fac sex de cel putin 3 ori pe zi cu un numar de parteneri mai mare sau egal cu numarul de ...numere, ftte bine (prietenele le numesc, cu invidie in glas, "norocoase" - "the Luckies", noi o sa le numim doar "normale" - "the Normals") sunt cele care o fac de macar 3 ori pe saptamana cu un numar de parteneri mai mic sau egal cu numarul partidelor (nu al partidelor politice, retineti), oarecum ftte (invidioasele le numesc "normale", noi o sa le numim "triste" -" the Sads") cele care fac sex o data pe luna maxim, cu sau fara partener, si ultima categorie, de departe cea mai larga, nfttl (invidioasele nu exista, iar noi o sa le numim, culmea, chiar nftte), care pur si simplu nu o fac deloc, cu niciun partener, fie el real sau imaginar, fie el in viata sau decedat, fie el... fie la ele.
Azi ne vom ocupa de aceasta ultima categorie si vom incerca sa intram cat mai adanc (in conditiile astea, suntem singurii care macar intram ),in cauzele care determina aparitia si existenta acestei "specii".
In primul rand, unele femei asa se nasc. Sunt asa-zisele " Nftte native". Cu un aspect fizic infiorator, aceste fiinte sunt condamnate practic la moarte. La moartea pasiunii. Primesc zilnic complimente care variaza intre "naspete" si "boccii". Din punct de vedere fizic, detin in proprietate, dupa cum urmeaza (ordinea este pur aleatorie): mustata, nas imens, par pe maini si cateodata pe piept, privire incrucisata, sprancene unite tip viezure, dinti alandala, cosuri peste tot, sani insuficienti, fund mult prea suficient, etc. Cel mai aproape de sexul masculin se afla cand se duc la toaletele din mall (distanta se calculeaza incepand de la marginea pisoarului la baieti pana la buza toaletei de la femei). Cea mai mare realizare a lor este cand se duc pana la cluburile de striptease. Spun "pana la" deoarece nu sunt de obicei lasate inauntru. Chiar daca banii nu au miros, au si stripperii mandria lor. Le recunosti usor pe strada dupa privirea incrancenata, mainile tremurande, vocea mereu ridicata si balele prelingandu-se subtil in coltul gurii. Cursul vietii le va arunca finalmente in bratele vreunui disperat, bolnav in faza terminala sau pur si simplu masochist. Unele din ele isi pastreaza statutul pana la sfarsitul vietii si spera ca dupa moarte sa fie sanctificate pentru asta. Spre ghinionul lor, nu vor fi.
A doua categorie de nftte sunt cele care devin nftte pe parcurs. Numite si "Nftte evolutioniste". Sunt considerate infinit mai periculoase decat cele din prima categorie. Pentru ca stiu cu ce se mananca treaba si la o adica pot redeveni normale. Pe acelasi tipar ca si vulcanii inactivi care nu stii cand vor erupe. Ce e absolut fascinant la aceasta specie este gama larga, practic infinita, de motivatii prin care isi argumenteaza statutul de nftte. Din acest punct de vedere remarcam mai multe categorii de nftte:
- nftte de plictiseala: partenerii s-au plictisit in timp de ele, sfarsesc prin a-si pune intrebari cu privire la cat de atractive mai sunt ele pentru sexul opus si ajung invariabil in bratele oricarui distrus care le poate minti frumos ca inca arata bine
- nftte de cursa lunga: de obicei neveste de navigatori sau de baieti plecati sa munceasca cu ziua prin Italia, Spania, etc. Sunt numite de cursa lunga deoarece partenerul fie o are mai scurta decat cursa si nu poate ajunge la ele, fie considera eforul prea mare sa strabata o asemenea distanta doar ca sa le-o puna o data fie termina cursa intr-o parcare de TIR (asa numita "cursa scurta" sau pe scurt...un scurt).
- nffte de cariera: sunt cele care pun jobul pe primul loc, se transforma in soricioaice de birou si singurele partide de sex sunt cele vizionate dupa program pe youporn sau cele cu subordonatii cand ii f..e pe toate partile
- nftte tip icoana: sacrificata pe altarul dragosteti absolute, fidela pana in maduva oaselor, respinge orice avansurti primite pentru ca , vezi Doamne, nu vrea sa insele. In timp ajunge sa isi doreasca sa primeasca avansuri doar ca sa poata refuza si sa ii scoata ochii partenerului ca ea e cuminte si el un ingrat, etc. Apoi ajunge sa isi doareasca macar sa primeasca avansuri ca sa le cedeze. Dar avansurile nu mai apar.
- nftte tip "Deceneu": nu fac nimic in sensul de a incerca macar sa faca sex cu cineva, in schimb se lamenteaza zilnic privind cu invidie la unele care de bine de rau mai prind cate ceva. Replica favorita, de unde ,li se trage si numele " De ce aia ? si de ce n(u) eu?"
- nftte elitiste: cele mai periculoase. Se cred net superioare tuturor celorlalte femei si deopotriva celorlalti barbati. Epateaza afisand o pseudo-cultura vasta, citeaza din carti pe care niciun om normal nu le citeste, se duc la filme de arta si le comenteaza cu prietenele ei, de asemenea nftte elitiste. Gasesc nod in paura fiecarui tip: ba unul are barbia nu stiu cum, ba are buricul naspa, ba are forma lobului urechii nepotrivita cu viziunea ei despre perfectiune, ba are doar 5 patratele vizibile pe abdomen si ea vrea un "six-pack" (desi singurul six-pack pe care si l-ar putea permite ar fi unul de Bergenbier la cutie). Problema mare la elitiste este ca, odata cu trecerea timpului devin din ce in ce mai pretentioase. Isi imagineaza conspiratii universale impotriva lor, le auzi des punand intrebari cretine gen "unde sunt barbatii de alta data?" (desi in cele mai multe cazuri nici alta data nu au avut parte de barbati), inventeaza motivatii halucinante ("toti barbatii buni sunt fie gay, fie luati"), viseaza la grizonati inaccesibili gen Virgil Iantu si la feti-frumosi pe cai albi. Au sanse crescute sa sfarseasca populand ospiciile sau, in cazul bun, cabinetele de consiliere psihologica.

Fireste, nu am pretentia sa fi epuizat toate categoriile de nftte existente, exista tot felul de nise ramase inca neatinse, cateodata cred ca fiecare nftta in felul ei este o categorie...
Cu riscul de a va lasa impresia ca las treaba nefinalizata (iata ca si eu am partea mea de vina in ecuatia femeilor nftte), va urez in continuare..,

A good fucking life...

7 comentarii:

Anonim spunea...

Inca o data, foarte tare!

Anonim spunea...

Tudore , esti belea .Rau.Si mi-aduci aminte de cateva comentarii rautacioase postate pe FB ...
Imi place sa te ...citesc !!!Zau !

Anonim spunea...

Mogulasule (inca nu ai devenit MOGUL), te voi spune parintilor tai. Scrii bine! Felicitari.

Tudor Popa spunea...

Multumesc mult, anonimilor... Cateodata as vrea s va stiu si identitatea :)

kamilla spunea...

kamilla Ai scris bine da inainte cu tupeu!

Anonim spunea...

omule esti super tare mai bine nici eu nu o puteam spune esti fff bun cu toate ca sant fomeie :) tineo tot asa roxana

Tudor Popa spunea...

Merci mult Roxana :)