sâmbătă, 23 ianuarie 2010

De ce iubim grasele


Stim toti, prietena ta are un perfect 90-60-90. Ei bine, si a mea la fel. A mea are 90+60+90. Kilograme. Te-ai speriat? Eh, fireste, exagerez un pic, are cam la jumate. Ai auzit bine, prietena mea are 120 de kile. Si e in crestere. Mereu am fost atras ca un magnet de dolofane. Si aici nu ma refer la simandicoasele care atunci cand pun doua-trei kile pe ele incep sa se planga ca s-au ingrasat. Nuuu, nici pe departe. Nene, mie imi plac suncile pe o femeie, mainile groase cat piciorul meu si picioarele cat Arcul de Triumf ( aici poate am exagerat putin ). Care picioare pornesc invariabil dintr-un fund maret, totul asezonat cu niste colacei de toata frumusetea ce se revarsa peste blugii cu talia mereu mult prea joasa.
Si cum as putea sa nu le iubesc?
In primul rand, niciodata nu arat prea naspa pentru prietena mea. Pe bune, acum, cat de gras si bocciu sa fiu sa imi zica vreunul :" Bah, e prea buna pentru tine, nu vezi cum arati?". Si apoi daca ar spune, i-as zice de la obraz :" Bine, mah, atunci ia-o tu". Si ar disparea mai repede decat Nicholas Cage in filmul ala al lui cu masini.
Apoi grasunele gatesc dumnezeieste. De la cele mai grase si gustoase sosuri pana la cele mai insiropate prajituri, gagica mea e experta in toate. Niciodata nu o prind pe picior gresit. Bine, ca nu m-as incumeta niciodata sa o tin, daramite sa o prind pe picior, asta e alta discutie.
Ai fost vreodata la un party si a doua zi cand au scos astia pozele ai constatat cu mahnire ca tu si prietena ta nu ati aparut decat in cateva si chiar si in alea erati acolo intr-un colt? Cu dolofana mea alaturi, asta e o utopie. E statistic demonstrat ca nu poate "rata" mai mult de 5% din poze. E prezenta in majoritatea cadrelor, ba in cele mai multe are si prim planul. Si cum nu poate sa faca poze decat cu mine in brate, invers ar fi imposibil si aproape inutil, iata-ma-s prezent cum spuneam cam in 95% din fotografii. Cateodata lumea se intreaba daca nu cumva am fost doar noi doi la petrecere, ca altii nu mai apar. Lume rea, ii roade invidia pana la os.
Ar mai fi multe de spus despre motivele care ma fac sa iubesc grasele. Poate pentru ca putem oricand sa facem sex in lift nederanjati de nimeni, fiindca nimeni nu mai are loc langa noi. Asta, fireste, poate fi un dezavantaj major daca vreodata ne-am gandi vreodata sa introducem in peisaj o a treia persoana. Poate pentru ca lumea ma intreaba daca prietena mea e gravida. Asta pentru mine inseamna ca ei considera ca inca pot, ceea ce la varsta mea poate fi un compliment. Sau nu. In fine, pentru ca de cand sunt cu ea dorm ca un prunc, cu capul asezat atat de comod intre straturile ei de slaninuta.
Si, hai sa fiu cinstit, tipa primeste mereu din partea casei extra topping de caramel la inghetata aia savuroasa de la Mc Donalds. Ei, hai c-am zis-o pana la urma.

4 comentarii:

Anonim spunea...

iar ai visat urat? sau ai dubla personalitate? nu de alta dar daca chiar ai aceasta minunata prietena ....de ce nu ma invitzi pe mine si kroko la o mancarica proaspat gatita? sau de ce frigiderul tau stau numai minuturi? :))

irina spunea...

;)))))))))))))))))))))))))))))))))))
m-ai facut sa rad atat de rau... ma doare burtica deja....;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ce prietena minunata cred ca ai...;))))))))))))))))))))))(asta dupa felul tau de a o descrie...)

Anonim spunea...

finally ti ai gasit fericirea...si tu care umblai doar dupa fete "bune" :)))))))))))))

anca spunea...

tu esti precum moto moto "i like'em big, i like'em chunky" :))