marți, 22 decembrie 2009

NU(P) mai aveti nicio rusine, domnilor ?

Astazi, 22 Decembrie 2010 , cand aniversam 20 ( douazeci )de ani, Doamne, cum trece vremea, de la Revolutie, justitia romana a mai facut un pas , nici primul,si, din pacate , nici ultimul, spre fundul gropii in care se afunda odata cu trecerea anilor.

Decizia de Neincepere a Urmaririi Penale in dosarul Elenei Udrea, acuzata ( mai conteaza,acum serios?) de abuz in serviciu, neglijenta in serviciu, instigare la infractiunea de abuz contra interesului public si conflict de interese ( inca putin si epuizau o fila a Codului Penal ) ,precedata de acleasi NUP-uri pe banda rulanta a caror beneficiari au fost casuneni,videni,popovici,vanturi , este inca o palma data pe obrazul democratiei si a valorilor ei in Romania. Toate aceste substantive proprii devenite comune, desemnand favorizatii justitiei romane in perioada post-decembrista ,reprezinta tot atatea rani deschise pe trupul si asa impovarat al tarii in care supravietuim .

Ca si sum monstruozitatea anterioara nu ar fi de ajuns, tot astazi generalul in rezerva Mihai Chitac a cerut pentru a doua oara punerea in libertate pe motivul ca nu suporta regimul de detentie.Pentru cine nu stie, Chitac a fost condamnat la 15 ani de puscarie pentru masacrul din Decembrie '89 de la Timisoara. Nu pot sa nu imi vina in minte imaginile cu un alt pion important al evenimentelor de atunci, gen.Stanculescu,proaspat eliberat din penitenciar pe acelasi motiv, jucand tarziu in noapte la un cazinou bucurestean.

Mi-e rusine, mi-e scarba,mi-e groaza, mi-e somn...ca si voua ...

NUPte buna, Romania ...

2 comentarii:

Kroko spunea...

Si tot ieri, aceeasi mirifica doamna Udrea a primit avizul comisiei parlamentare pentru a putea fi Ministrul Turismului si Dezvoltarii.

Anonim spunea...

sa cred sa nu cred..e adevarat...nu e adevarat?e