marți, 29 decembrie 2009

Honorious B.I.G.

Dupa cum probabil intuiti, acest post nu se vrea a fi un omagiu adus celebrului Notorious BIG, rapper decedat pe la sfarsitul secolului trecut, ci despre desemnarea beizadelei Honorius Prigoana drept candidat PD-L la un loc in Camera Deputatilor, loc ce-i apartinea inainte lui Bogdan Olteanu.
Fireste, cu exceptia faptului ca este fiul tatalui sau, ilustra prezenta OTV-ista, degraba batator cu pliciul al la fel de ilustrei doamne Bahmu, vesnicul imbracat in negru ridicator de masini parcate neregulamentar si de gunoi menajer din sectoarele Capitalei, sus numitul Honorius nu are vreun merit politic in masura sa-l recomande la un fotoliu parlamentar. Faceti un exercitiu de memorie si incercati sa va amintiti o initiativa sau o actiune demna de remarcat al "printisorului". Cu exceptia faptului ca, din cate am inteles, piloteaza avionul familiei, micul Honorius nu a fost vreodata cu adevarat la inaltime.
Acum, fireste, vor fi multi cei care il vor condamna pe tatal Silviu. Eu unul nu as fi atat de categoric. Pana la urma, cu numai un an in urma, intai-statatorul in scaunul tarii isi promova fara jena si pe aceleasi criterii de "competenta" fata pe un post de Europarlamentar. Ce e de condamnat este, de exemplu, atitudinea "bulldogului de serviciu", Vasile Blaga,care declara ca Honorius ar fi "varianta buna". Acum, fie Blaga ne ia de prosti, lucru perfect posibil, fie, daca Honorius este varianta buna a PD-L inseamna ca partidul de guvernamant este intr-o criza reala de personal.
Sustinut de milioanele tatalui sau si de un aparat de partid foarte bine pus la punct, nu am nicio indoiala ca micul Prigoana va intra cu zambetul pe buze pe portile Parlamentului. Cum nu am nicio indoiala ca nu se va remarca catusi de putin pe parcursul mandatului. In afara de un tanar cu o functie in stat adaugata la CV, Romania nu va avea nimic, dar absolut nimic de castigat.

2 comentarii:

reactoru' spunea...

Sti cum e , decat NO NAME in state , mai bine agatat la ciolan cu taticul in tara . Decat deputat in colegiul 1 , mai bine sa foloseasca crema de cosuri Clearasil Crema...

Anonim spunea...

Ce merite are Honorius? Are, cum bine zici, ca e fiul lui tata. Tata care are meritul de a fi pus la dispozitie, in campania electorala, televiziunile ce le patroneaza, individului care, la randul lui, patroneaza tara. Individ care acum trebuia sa-i multumeasca tatei, nu?
Si uite asa se leaga lucrurile, numai cine trebuie sa fie legat ca a praduit ce se spune ca a praduit, ramane dezlegat si ne da lectii de moralitate, si asta datorita romanilor lui care l-au votat.